Fa'afefea ona Filifilia Se Sa'o Nofo Nofo Tasi I luga A'e Osio

Fa'afefea ona Filifilia Se Sa'o Nofo Nofo Tasi I luga A'e Osio


Taimi meli: Iul-22-2024

E te mana'omia le fa'atau ava'a tasi i luga a'e crane? E tatau ona e mafaufau i le tele o mea taua e faʻamautinoa ai e te faʻatau se masini crane e fetaui ma ou manaʻoga-i le asō ma taeao.

Mamafa mamafa. O le mea muamua e tatau ona e mafaufau i ai o le aofaʻi o le mamafa o le ae siiina ma gaoioi. Pe o e siiina u'amea u'amea, masini, poloka sima, vaega o le va'alele, po'o se isi mea, e te mana'omia se va'a e tasi i luga o le ulu e mafai ona taulima le mamafa o lau uta.

Le mea e manatuafa'alava tasi i luga o uluo lo'o fa'atulagaina mo avega mama ma feololo. E i ai se tapula'a i lo latou gafatia e siiina. Ole tele ole va'a tasi i luga ole ulu ua fa'amauina e si'i ma fealua'i ile va ole 10 i le 15 tone. Afai la e mamafa atu au uta nai lo lenei, e tatau ona e mafaufau i se va'a lua i luga o le ulu.

SEVENCRANE-ta'oto tasi va'a i luga o ulu 1

Span. Atonu e te mana'o e fa'atau se5 tone fusi tasi eot craneona o se tasi lea o fofo sili ona taugofie. E itiiti mea e fa'aogaina ma e mama ma sili atu ona la'ititi nai lo le va'a fa'alua i luga o le ulu. O le mea lea e taugofie ai le fausiaina, felauaiga, ma faʻapipiʻi. Ia manatua o lo'o i ai se tapula'a i le umi o le 5 tone single girder eot crane.

Tamomoe i luga vs tamo'e i lalo. O va'a ta'itasi pito i luga e tamomoe i luga o alavai ta'itasi. O va'a ta'itasi i lalo o fa'amau ala laupapa e fa'asolo i lalo o alalaupapa ta'itasi.

O le lelei tele o mea uma e lua o le pito i luga o tamo'e tasi va'a va'a e maualuga atu le gafatia o uta nai lo le pito i lalo tamo'e tasi va'a tio. I le isi itu, o va'a ta'itasi i lalo o fa'amau alalaupapa e fa'ateleina ai le fa'aogaina o le avanoa o le fola pe a fa'apipi'i i luga o fa'aalo po'o fausaga o taualuga.

Fa'asinomaga. E mafai e SEVENCRANE ona mamanuina se aga masanifa'alava tasi i luga ole ulumo outou e tusa ma o outou manaoga. O le faʻatulagaina o tagata taʻitoʻatasi e faia e tusa ai ma le siosiomaga faigaluega, galuega mamafa, faʻatapulaʻaina avanoa ma manaʻoga saogalemu. O le faʻamalosia o le gaosiga ma le faʻapotopotoga e tusa ai ma manaʻoga mamanu i le faagasologa o le gaosiga e faʻamautinoa ai le faʻamaoni ma le saogalemu o le 5 tone single girder eot crane.

SEVENCRANE-ta'oto tasi va'a i luga o ulu 2


  • Muamua:
  • Sosoo ai: