Tiute Mamafa Fa'alua Fa'aa'au Lafo Crane mo Fa'atau

Tiute Mamafa Fa'alua Fa'aa'au Lafo Crane mo Fa'atau


Taimi meli: Iul-09-2024

Eletisefusi fa'alualuga a'ekesie talafeagai mo alumini, magnesium ma isi electrolytic non-ferrous mea uamea smelting faleaoga. O le crane e aofia ai se alalaupapa faʻapipiʻi pusa, se masini faʻaogaina o le crane, se taʻavale, mea eletise, ma isi. Ina ia puipuia le taimi nei i luga o mea faigaluega ola mai le tuʻuina atu i le crane e ala i vaega faʻapipiʻiina i le taimi o galuega, e lamatia ai le ola o le avetaavale. ma mea faigaluega, e tele masini fa'amama o lo'o tu'u i vaega talafeagai o le crane. Leneifusi fa'alua i lugacrane o se faiga mamafa-tiute. Ina ia mautinoa le siitia, o le masini si'i autu e fa'aaoga taofi fa'alua. O masini uma o loʻo faʻaogaina i totonu o le taavale a le avetaavale.

O lefusi fa'aluaalalaupapakesi fa'aaogaina se atigi pusa ma e uelo e ala i le otometi le fa'afefeteina arc.

O le taʻavale e faʻaaogaina se ituaiga fou o masini faʻatautaia o le I-beam rail cable, lea e faʻatuatuaina.

E mafai foi ona faʻapipiʻiina le masini siʻi i se isi seti o masini pe a manaʻomia e faʻaleleia atili ai le faʻamaoni.

O vaegaof va'a lua eot cranese fa'ata'atia, fa'asologa ma fa'asalalau.

O le potu faʻatonutonu e iai le lautele o le vaʻaiga, ma o masini uma o loʻo faʻaogaina i totonu o le potu faʻatonutonu, lea e fetuutuunai.

si'o si'o fitu-fa'a fa'alua i luga a'e va'a 1

Auala e tausia aiva'a fa'alua i luga o ulu

O le suauu ma le pefu i totonu o lefa'alua fusi alalaupapa craneo le a aʻafia ai le faʻatinoga o vaega o le crane, aʻafia ai le faʻaaogaina o aafiaga, ma e oʻo lava i le aumaia o le lamatiaga o le faʻafefe o le tagata lava ia, faʻavaveina le matua o vaega, o lea e tatau ai ona faʻamamaina nei vaega i le taimi. Muamua, faʻaaoga se pulumu e faʻamama ai le pefu ma isi otaota i fafo, ona faʻapipiʻi tutusa lea o le mea faʻamama i luga o le nofoaga palapala. Pe a fa'asalaina, e tatau fo'i ona e fa'alogo lelei e 'alofia vaega ma'ale'ale e pei o uaea ma mea tau eletise. tausiga faifaipea o lealalaupapae le gata ina faʻaleleia atili le galuega, ae faʻalauteleina foi le ola o le crane.

O matou o se faʻapolofesa faʻapolofesa o ituaiga eseese o mea faʻapipiʻi masini ma le tele o le poto masani i fafo. O le kamupani o loʻo i le Zhengzhou City, Henan Province, ma o loʻo i ai lana lava fale gaosi oloa, lea e mafai ona faʻaalia le gaosiga faʻapitoa. E tele lava ina galulue i le mamanu, gaosiga, faʻapipiʻiina, faʻaleleia ma le tausiga o vaʻa alalaupapa lautele, gantry cranes, cantilever cranes ma hoists. E sili atu ma le sefulu tausaga o le gaosiga o le poto masani na fatuina ai le SEVENCRANE i aso nei. E te le salamō lava i le filifilia o matou! Afai e te fiafia i aifusi lua eot cranepe iai ni fesili, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou!

si'o fitu-fa'a fa'alua i luga o ulu 2


  • Muamua:
  • Sosoo ai: