Falegaosi Sapalai Tu'usa'o Tu'u Nofo Fa'a Nofo Tasi Fa'atasi ma Si'i Eletise

Falegaosi Sapalai Tu'usa'o Tu'u Nofo Fa'a Nofo Tasi Fa'atasi ma Si'i Eletise


Taimi meli: Iuni-19-2024

O le ave autu o anofofua fusi i luga kesio le fausaga autu o le amoina, ma o lona taua e faʻaalia e ia lava. O le afi tolu-i-le tasi ma le ulu faʻalava ma isi vaega i totonu o le faʻaogaina o le eletise pito i tua e galulue faʻatasi e tuʻuina atu le lagolago malosi mo le sologa lelei o le feʻaveaʻi o le uila autu. O lenei faiga ta'avale e mafai ai e le la'au autu ona fe'avea'i fe'avea'i i luga o le ala va'a ma fa'afetaui i si'osi'omaga faigata eseese.

O le uila eletise e le masalomia le ki i lenofofua alalaupapa fusi kesiia iloa le galuega tauave siitia uta. Na te faʻaosoina le paʻu uaea e ala i le afi ina ia faigofie ona iloa le siitia ma le faʻaitiitia o le gaioiga o le uta. O le ki fa'atapula'a fa'apipi'iina ma le masini e puipuia ai le tele o uta e fa'aopoopoina se loka saogalemu i le fa'agasologa atoa o le si'iina e puipuia ai fa'alavelave fa'afuase'i ma fa'amautinoa le saogalemu o le ola o le tagata fa'afoe ma le fa'amaoni o uta.

si'o fitu-tu'u ta'itasi i luga o ulu 1

O le ala tamo'e o le fa'avae lea mo le feoa'i saoloto o le10 tone tasi fusi i luga kesi. O lealalaupapacrane faʻapipiʻi i luga o se ala faʻapitoa e mafai ona gaoioi sologa lelei i le itu faalava ma le lagolago ma le taʻitaʻiga o le ala, ma iloa ai le siiina saʻo o le uta i tulaga eseese. O le faʻatulagaina ma le tausiga o le ala e fesoʻotaʻi saʻo i le faʻaogaina o le mautu ma le lelei o galuega a le10 tone tasi fusi i lugakesi.

O le faafoeina o le lafo o lealalaupapa fusi tasikesifa'alagolago atoa ile faiga fa'atonutonu. O vaega e pei o le pusa faʻatonutonu eletise, faʻamau faʻamau, masini ma encoders e galulue faʻatasi. E tu'uina atu e le tagata fa'atonu fa'atonuga e ala i fa'amau fa'atonu, a'o tu'uina atu e masini ma encoders fa'amatalaga moni i le tulaga ma le tulaga o le gaioi o le crane, fa'amautinoaina o lo'o saogalemu ma sa'o le si'iina. O le atamai ma le saʻo o le faʻatonuga o loʻo faʻaleleia i taimi uma, e maua ai se faʻamaoniga malosi mo le faʻaogaina lelei o le tasi. fusi i luga kesi.

si'o pito i luga o le ulu 2


  • Muamua:
  • Sosoo ai: