Saina Vaa Jib Crane mo le Fa'atau

Saina Vaa Jib Crane mo le Fa'atau


Taimi meli: Iuni-17-2024

SEVENCRANEva'a jib cranee fa'aaogaina mo le si'iina o vaa, o lona pou e fa'amau i luga o le auvai. O le pito i luga o le koluma ua faʻapipiʻiina i se fausaga faʻasolosolo ma o le faʻaogaina o le masini e faʻauluina e se afi faʻamau i le pito i luga o le koluma. O le pito i luga o le masini taamilo ua faʻapipiʻiina i se boom. E lua fa'alava fa'alava i luga o le pa'u ma pito pito i lalo o le fa'alava. O lo'o fa'apipi'iina ma fealua'i i luga o le fa'alava o le koluse i le itu agavale ma le itu taumatau o le boom. O le pito i luga o le koluma o loʻo tuʻuina atu i ai se tulaga faʻaleleia i luga o le masini taamilo ma se apefai aʻe i le tasi itu o le koluma. O le mamanu o loʻo i ai le lelei o le fausaga talafeagai, faʻaogaina faigofie ma le faʻaogaina mautu.

si'o si'o-va'a jib crane 1

E i ai nisi o foliga ma uiga omarinejib crane.

O le pito pito i lalo o le koluma e faʻamau i luga o le faavae sima e ala i taula taula.

O le uila eletise e tamoe i se laina saʻo i luga o le cantilever I-beam ma sii i luga mea mamafa. E ofoina atu se lamolemole, saogalemu, ma faigofie le faagaoioiga.

O leva'a jib crane e talafeagai mo le mamao puupuu, fa'aoga faifaipea ma fa'agaioiga si'i malosi. E mafai ona taulimaina le tele o galuega ma ave mea mamafa.

O le mamafa mama, tele le umi, tele le mafai ona siitia, tamaoaiga ma le tumau.

E i ai le malosi atoatoa ma faʻamautinoa se gaioiga e leai se faʻalavelave. Maualuga maualuga, faʻasaoina o le malosi, faʻalavelave faʻalavelave, laʻititi fola o le fale, faigofie le faʻaogaina ma le tausiga.

SEVENCRANE ose fa'apolofesava'a jib cranegaosi oloa. Matou te gaosia se faʻailoga sili ona lelei e faʻamaonia e le CE, ISO, ma isi tusipasi. Pe e te manaʻomia se vaʻa sili ona lelei jib crane, faʻamoemoe pea ile SEVENCRANE. O se marine jib crane mai SEVENCRANE e sili ona lelei ma fa'atuatuaina galuega. O le tulaga maualuga ma le mautu o le faatinoga o lau faamautinoaga lea.

SEVENCRANEva'a jib cranee lelei atoatoa mo le faia o se vaa tele. E iai lo latou malosi fa'aopoopo e mafai ai ona lelei mo le siiina o mea mamafa i le mamao mamao. E le gata i lea, e faigofie ai le galuega a tagata faigaluega. E lelei atoatoa mo le toe faʻaleleia o meafaigaluega o le gataifale ma faʻapipiʻi alalaupapa.

si'o si'osi-va'a jib crane 2


  • Muamua:
  • Sosoo ai: