Va'a Jib Cranes mo Uafu o lo'o fa'atau atu

Va'a Jib Cranes mo Uafu o lo'o fa'atau atu


Taimi meli: Me-15-2024

Si'o jib moanae masani ona fa'aoga i fale va'a ma uafu fagota e fesiita'i ai va'a mai le vai aga'i i uta, ma fa'aaogaina fo'i i fale va'a e fau ai va'a. Le gataifalejibcrane e aofia ai vaega nei: koluma, cantilever, faiga si'i, faiga slewing, faiga pulea eletise, ma tatala-lima fausaga fausaga. E mafai ona faʻafeiloaʻi le vaʻa i le matafaga,loli po'o taavale toso mo nisi felauaiga.

E tusa ai ma manaoga eseese, vaajib cranese mafai ona la'u va'a po'o va'a e 'ese'ese le mamafa mai le matafaga, e mafai ona fa'aoga mo le fa'aleleia o fanua, ma mafai fo'i ona fa'aoga e tu'u ai va'a fou i le sami. E fa'aogaina ni fusi vaivai e si'i ai le va'a e puipuia ai le fa'aleagaina o luga.

si'o si'o-va'a jib crane 1

Poutu slewing jib crane mo le siiina o vaae aoga tele.E fa'aaogaina mo le si'iina o vaa ma o ona pou e fa'amau i le auvai. O loʻo i ai se fausaga faʻasolosolo i luga o le pito i luga o le koluma, ma o le faʻaogaina o le masini e faʻauluina e se afi faʻamau i luga o le koluma. O le pito i luga o le masini taamilo ua faʻapipiʻiina i se boom. E lua fa'alava fa'alava i luga o le fa'alava, ma o lo'o i ai se ipu fa'alava pito i lalo i le pito i lalo ole fa'alava fa'alava. O loʻo faʻapipiʻi le eletise eletise i luga o faʻalava koluse i le itu tauagavale ma le itu taumatau o le boom. O loʻo i ai se faʻavae faʻaleleia i luga o le masini taamilo i le pito i luga o le koluma, ma se apefai aʻe i le tasi itu o le koluma. O le mamanu o loʻo i ai le lelei o le fausaga talafeagai, faʻaogaina faigofie ma le faʻaogaina mautu.

Aʻo leʻi fuafuaina ma tuʻuina atu a matou fofo i tagata taʻitoʻatasi, e manaʻomia e la matou 'au se suʻesuʻega faʻapitoa i luga o le nofoaga o fale a le kalani, faleaʻoga ma nofoaga gaosi ina ia mafai ai ona faʻaalia tulaga o loʻo iai nei.. Tuuina atu avanoa mo le faʻaleleia atili ma le faʻalauteleina o fale gaosi oloa, o la matou 'au faʻainisinia e masani lava ona tuuto atu i luga o le upega tafaʻilagimaauaunaga fa'apitoa,atia'e ni fofo si'i talafeagai ma le tamaoaiga mo tagata fa'atau.

si'o si'osi-va'a jib crane 2


  • Muamua:
  • Sosoo ai: