20 Tone Top Running Bridge Crane ma Fa'amalieina Auaunaga Ina ua uma ona Fa'atau

20 Tone Top Running Bridge Crane ma Fa'amalieina Auaunaga Ina ua uma ona Fa'atau


Taimi meli: Aukuso-14-2024

O letamoe i lugafusi fa'aluaalalaupapa cranee aofia ai se fa'avaa fa'alava autu, se masini ta'avale ta'avale, ma se ta'avale fa'atasi ma se masini si'i ma fa'agaoioi. O le pou autu o loʻo faʻapipiʻiina i auala mo le taʻavale e gaoioi ai. O faʻalava autu e lua o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le telefoni feaveaʻi i fafo, o le tasi itu e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia ai le masini e faʻaogaina ai le taʻavale, ma le isi itu e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le masini faʻaogaina.

O lo'o fa'apipi'i le ta'avale e va'ai atoa i lalo o le la'au autu, ma fa'apipi'i i totonu o le ta'avale se fa'amafanafana feso'ota'iga po'o se pusa fa'atonutonu masini tasi. E fa'apipi'i se apefa'i i le va o le ta'avale ma le tulaga feavea'i. O le ave autuo letamoe i lugafusi fa'aluaalalaupapa crane e fa'afeso'ota'i i fa'alava pito i itu uma e lua ma le ogatotonu e fai ma mea e fa'afeso'ota'i ai.

O se tasi o itu lelei autu otamoe i lugaalalaupapa cranese mafai ona mamanuina e taulimaina avega mamafa. E pei o lea, e masani lava ona lapopoa atu nai lo jib i luga o ulu, e le gata e mafai ona sili atu le maualuga o latou gafatia nai lo cantilever i luga o ulu, ae e mafai foi ona latou faʻaogaina vaʻavaʻa lautele i le va o ala savali ona o le lapoʻa tele o tagata faʻavae e fausia ai le faiga. .

SEVENCRANE-Lulu Alalaupapa Ta'avale Sio 1

Fa'amauina o le20 toneauala laupapa pito i luga kesitrolley i luga o le alalaupapa fa'alava e maua ai fo'i fa'amanuiaga mai se va'aiga fa'aleleia, fa'afaigofie ona maua ma toe fa'aleleia. Afai e mana'omia le tausiga o se taavale toso i luga a'e, e foliga mai e tatau ona aveese le taavale toso mai le va'a laupapa ina ia sao atu ai.

Ae ui i lea, o se pito i lugaalalaupapa o lo'o i luga o le va'a alalaupapa, o le mea lea e mafai ai e tagata faigaluega tausiga ona fa'atino galuega talafeagai i luga o le saite pe a iai se ala savali po'o isi auala e ulufale atu ai i le avanoa.

O le20 tonepito i luga tamo'e alalaupapa cranee mafai fo'i ona tu'uina atu fa'amanuiaga taua i vaega e fa'atapula'aina avanoa i luga a'e. Pe a fa'atulagaina se faiga fa'ato'aga i luga o le ulu, o se tasi o mea e sili ona taua e teu i lou mafaufau o le maualuga o le matau pito i luga, o le maualuga lea o le matau i lona tulaga maualuga.

SEVENCRANE-Tu'u Alalaupapa Ta'avale Siu 2


  • Muamua:
  • Sosoo ai: